Rokosan in Beveren (Oost-Vlaanderen), veelzijdig vakmanschap voor uw woning!

Rokosan in Beveren biedt haar klanten een complete service voor hun woning. Als gerenoveerd loodgietersbedrijf, kan u niet alleen beroep doen op professionele begeleiding bij het kiezen van de juiste CV-installatie, maar ook op een veelzijdige waaier aan vakwerk, steeds uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Onze experts zorgen voor een feilloos verloop van uw renovatieproject en voeren uw wensen uit met superieure materialen – steeds tegen een faire prijs.

 

Ons bedrijf beheerst alle werken die nodig zijn om uw woning tot in de perfectie af te werken én van een hoogwaardige technische installatie te voorzien. Van sanitair tot elektriciteit, van verwarming tot het plaatsen van EPDM, onze specialisten zijn thuis in de renovatie van uw huis. U vindt een volledig overzicht van onze diensten op de Onze Diensten-pagina!

 

Op zoek naar een loodgieter, chauffagist of klusjesman in Beveren? Ontdek snel meer over onze service én correcte prijzen: bel of mail ons nu! We zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen.